Kreativní účetnictví - Skokanová, Anna; Gluzová, Tereza; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato bakalářská práce vymezuje v prvé řadě účetnictví a následně se zaměřuje na problematiku kreativního účetnictví, jeho dopadů, metod praktikování a ostatních souvisejících záležitostí. Dále je zde jasně odlišeno pojetí kreativního účetnictví, účetní chyby a účetního podvodu. V práci je i praktická aplikace kreativního účetnictví prostřednictvím jeho dvou metod. Na závěr jsou zde zmíněny dvě kauzy, které měli velký dopad na společnost – světově i u nás v České republice.
Vedoucí práce: Tereza Gluzová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses