Vliv formy financování pořízení dlouhodobého majetku na účetní zachycení - Klimtová, Veronika; Pospíšil, Jiří, 1988-; Vomáčková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato bakalářská práce se věnuje dlouhodobému majetku a jeho možnostem pořízení účetní jednotkou. Je zde přiblížen nákup za hotové, nákup pomocí bankovního úvěru, finančního a operativního leasingu a dotace. U těchto možností je zachyceno, k jakým operacím v účetnictví dochází. Zároveň je každá z možností předvedena na příkladu a je zde ukázáno, jak se dané operace projeví v účetních výkazech, a to v rozvaze a ve výkazu zisku a ztráty.
Vedoucí práce: Jiří Pospíšil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses