Finanční analýza firmy EUROMEDIA GROUP, a.s. - Skácelová, Karolína; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti EUROMEDIA GROUP, a.s. za období od roku 2014 do roku 2016. Cílem práce je zhodnotit finanční zdraví a stabilitu vybrané společnosti. Práce je rozdělena do dvou částí. Metodická část se zabývá podstatou a účelem finanční analýzy, jejími uživateli, metodami a ukazateli. Praktická část zahrnuje představení společnosti a aplikaci jednotlivých metod a modelů. V závěru práce je celková finanční situace podniku shrnuta.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses