Implementace směrnice GDPR v malé firmě - Belzová, Darina (2018)
Bakalářská práce projektu Implementace směrnice GDPR v malé firmě je prováděna na základědat poskytnutých firmou Commerce Media s r.o. z oblasti e-mailového marketingu. Jedná seo oblast projektového managementu, ve které se využijí pravidla z předmětu Řízení projektu.Práce obsahuje teoretickou část, kde je vysvětlen hlavní pojem - směrnice GDPR a následněmetody, které pro práci použiji. Projekt je zaměřen na odhad nákladů a na časovou náročnostimplementace této směrnice, což bude danou firmu nejvíce zajímat. Praktická část je řešenav programu MS Project, kde jsou rozplánované jednotlivé kroky, jak se lze na tutoimplementaci v malé firmě připravit. v této části práce je přehledně zobrazeno, jak dlouho trvákaždá příprava, která musí být zahrnuta k implementaci směrnice GDPR, jež vejde v účinnost25. 5. 2018. v poslední části je shrnuto odchýlení od předpokládaného odhadu nákladůna přípravu projektu.