Implementace směrnice GDPR v malé firmě - Belzová, Darina; Jablonský, Josef, 1955-; Fiala, Petr, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Bakalářská práce projektu Implementace směrnice GDPR v malé firmě je prováděna na základědat poskytnutých firmou Commerce Media s r.o. z oblasti e-mailového marketingu. Jedná seo oblast projektového managementu, ve které se využijí pravidla z předmětu Řízení projektu.Práce obsahuje teoretickou část, kde je vysvětlen hlavní pojem - směrnice GDPR a následněmetody, které pro práci použiji. Projekt je zaměřen na odhad nákladů a na časovou náročnostimplementace této směrnice, což bude danou firmu nejvíce zajímat. Praktická část je řešenav programu MS Project, kde jsou rozplánované jednotlivé kroky, jak se lze na tutoimplementaci v malé firmě připravit. v této části práce je přehledně zobrazeno, jak dlouho trvákaždá příprava, která musí být zahrnuta k implementaci směrnice GDPR, jež vejde v účinnost25. 5. 2018. v poslední části je shrnuto odchýlení od předpokládaného odhadu nákladůna přípravu projektu.
Vedoucí práce: Josef Jablonský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses