Analýza veřejných zakázek ve vybraném městě - Habrman, Tomáš; Maaytová, Alena; Gajdošová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Hlavním tématem této bakalářské práce jsou veřejné zakázky a jejich vývoj v České republice a ve městě Kralupy nad Vltavou v letech 2013-2017. V první části jsou vymezeny pojmy související s veřejnými zakázkami, které jsou následně ilustrovány na datech za Českou republiku. Další část práce se zaobírá vývojem rozpočtu a analýzou veřejných zakázek ve městě Kralupy nad Vltavou. Je zde zkoumán postupný vývoj počtu, cen a dalších atributů souvisejících s veřejnými zakázkami. Poslední část bakalářské práce je věnována komparaci veřejných zakázek města Kralupy nad Vltavou se zakázkami za Českou republiku.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses