Finanční analýza Austin Detonator s. r. o. - Kovařík, Michal; Škerlíková, Tatiana; Poulová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Má bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Austin Detonator s.r.o. Cílem je zhodnotit a posoudit finanční zdraví podniku. Práce je zpracována pro období 2013 až 2016. Potřebná data jsou čerpány z výročních zpráv společnosti a z databáze Amadeus. V první části je popsána metodika finanční analýzy a jednotlivé poměrové ukazatele. V druhé části jsou tyto nástroje použity na vybranou společnost. Na závěr druhé části je uvedeno mezipodnikové srovnání vybraných ukazatelů s evropskou konkurencí. Z výsledků práce vyplývá, že společnost je finančně zdravá, dosahuje výborných výsledků rentability a není zadlužená.
Vedoucí práce: Tatiana Škerlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses