Finanční analýza společnosti Mubea, spol. s r.o. - Hartinger, Thomas (2018)
Cílem této práce je zpracování finanční analýzy podniku Mubea, spol. s r. o. za období 2012-2016. Práce je rozdělena na dvě části. V metodické části je představena finanční analýza a jsou zde popsány její metody a ukazatele. V praktické části se pak tyto metody aplikují u finanční analýzy samotného podniku a její výsledky jsou srovnávány s konkurencí a odvětvím. V závěru práce je dále zhodnoceno finanční zdraví podniku pomocí bankrotních a bonitních modelů.