Finanční analýza společnosti Mubea, spol. s r.o. - Hartinger, Thomas; Škerlíková, Tatiana; Rudolfová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cílem této práce je zpracování finanční analýzy podniku Mubea, spol. s r. o. za období 2012-2016. Práce je rozdělena na dvě části. V metodické části je představena finanční analýza a jsou zde popsány její metody a ukazatele. V praktické části se pak tyto metody aplikují u finanční analýzy samotného podniku a její výsledky jsou srovnávány s konkurencí a odvětvím. V závěru práce je dále zhodnoceno finanční zdraví podniku pomocí bankrotních a bonitních modelů.
Vedoucí práce: Tatiana Škerlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses