Analýza veřejných zakázek ve vybraném městě - Hanušová, Marie (2018)
Bakalářská práce se zabývá analýzou veřejných zakázek ve městě Šumperk. V teoretické části jsou vymezeny pojmy, které jsou nutné pro pochopení analytické části (např. konkurenční efekt, postkontraktační chování). Následující praktická část je rozdělena na dvě kapitoly. V první z nich je provedena analýza veřejných zakázek ve městě Šumperk za období 2010–2016. V druhé z nich jsou komparovány výsledky předchozí kapitoly s daty za Českou republiku, popřípadě s daty za města Dačice a Třeboň.