Analýza veřejných zakázek ve vybraném městě - Hanušová, Marie; Maaytová, Alena; Gajdošová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce se zabývá analýzou veřejných zakázek ve městě Šumperk. V teoretické části jsou vymezeny pojmy, které jsou nutné pro pochopení analytické části (např. konkurenční efekt, postkontraktační chování). Následující praktická část je rozdělena na dvě kapitoly. V první z nich je provedena analýza veřejných zakázek ve městě Šumperk za období 2010–2016. V druhé z nich jsou komparovány výsledky předchozí kapitoly s daty za Českou republiku, popřípadě s daty za města Dačice a Třeboň.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses