Založení stanice technické kontroly - Dvedenidov, Jurij; Vinš, Marek; Vinš, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato diplomová práce se věnuje kontrole technického stavu osobních a nákladních automobilů. Teoretická část se zabývá legislativními požadavky pro realizaci automobilové zkušebny v České republice. Nedílnou součástí je představení historických dat týkajících se kontroly stavu automobilů. V praktické části je analyzován konkrétní podnikatelský záměr. Dále se práce zabývá analýzou historických dat, předpoklady pro úspěšně fungující provozovnu, propočtem budoucích nákladů, cenotvorbou, analýzou konkurence, volbou místa realizace a propočtem očekávaných budoucích výnosů. Cílem této práce bude zanalyzovat podnikatelský záměr.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses