Modernizace finančního oddělení pomocí robotizace - Bařinka, Michal; Škerlíková, Tatiana; Rudolfová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cílem práce je představit robotizaci jako součást modernizace finančního oddělení. Bakalářská práce pojednává o výhodách a nevýhodách plynoucích z robotizace a současně porovnává aktuální nabídku robotizačních softwarů na trhu. Dále jsou představeny příklady využití robotizace a fáze projektu. Součástí práce je zaznamenání dvou konkrétních algoritmů práce robota v diagramu. Praktická část práce je zaměřena na zhodnocení investice při koupi licencí za roboty a výpočet základních ukazatelů jako je cost-benefit analýza a úspora celkových nákladů finančního oddělení. Hlavním závěrem práce je zjištění, že robotizace je výhodnou a rychle návratnou investicí.
Vedoucí práce: Tatiana Škerlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses