Pojistné podvody - Kutílková, Lucie; Galuška, Jiří; Vyskočil, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce se věnuje problematice pojistných podvodů v České republice. První část práce je teoretická a charakterizuje pojistný podvod, jeho právní úpravu, historii, členění pojistných podvodů a popisuje profil pachatele pojistných podvodů. Další část se zaměřuje na vyšetřování pojistných podvodů a prevenci. Cílem práce je analyzovat vývoj a trendy v páchání pojistných podvodů a nastínit možný budoucí vývoj.
Vedoucí práce: Jiří Galuška
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses