Finanční a strategická analýza podniku MBG, spol. s r. o. - Trunečková, Eva; Staňková, Anna, 1951-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce je zaměřená na finanční a strategickou analýzu podniku MBG, spol. s r. o. za roky 2012 – 2016. V části práce věnující se finanční analýze jsou popsány a vysvětleny vybrané metody určování finančního zdraví a stability podniku, v rámci strategické analýzy je pak provedena analýza okolí a vnitřních zdrojů a schopností společnosti. Veškeré metody jsou následně aplikovány na vybraný podnik a v rámci poměrové analýzy je provedeno mezipodnikové srovnání se zvoleným konkurenčním podnikem. Získané poznatky jsou poté náležitě interpretovány a zhodnoceny.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses