Analýza bankových poplatkov - Hricovová, Henrieta; Radová, Jarmila; Klárová, Adéla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
V mojej bakalárskej práci podrobne rozoberiem pojem bankové poplatky a porovnám poplatky konkrétnych bánk v rámci Česka a Slovenska. Ukážem tak na rozdiely u poplatkov v rámci rovnakej banky za úplne rovnakú službu, len v rozdielnom štáte. Ku každej banke doplním taktiež kľúčové ukazovatele a výnosy z poplatkov za predchádzajúce roky. Zameriam sa tiež na aktuálny trend poplatkov a aké poplatky banky zrušili. Štruktúra mojej práce bude obsahovať teoretickú aj praktickú časť. V tej praktickej bude spomenutá história poplatkov a aké druhy poplatkov vlastne máme. V praktickej časti prejdem ku konkrétnemu porovnávaniu jednotlivých bánk a v závere zhrniem všetky zistené informácie. Cieľom práce je ukázať, aké veľké sú rozdiely medzi bankovými poplatkami pre dané krajiny, a ktorá banka vyjde ako najmenej poplatková.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses