Analýza preferencí finančních spotřebitelů v České republice - Nguyenová, Thi Yen (2018)
Bakalářská práce je zaměřena na studii chování finančních spotřebitelů s cílem identifikovat preference spotřebitelů u konkrétních produktů, které jsou v současné době na trhu dostupné a velmi populární. Práce zkoumá chování skupiny a jejich preference na finančním trhu při současné situaci, tedy při zvýšené inflaci a změnou měnově politických nástrojů centrální banky.