Analýza preferencí finančních spotřebitelů v České republice - Nguyenová, Thi Yen; Teplý, Petr, 1977-; Šubová, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce je zaměřena na studii chování finančních spotřebitelů s cílem identifikovat preference spotřebitelů u konkrétních produktů, které jsou v současné době na trhu dostupné a velmi populární. Práce zkoumá chování skupiny a jejich preference na finančním trhu při současné situaci, tedy při zvýšené inflaci a změnou měnově politických nástrojů centrální banky.
Vedoucí práce: Petr Teplý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses