Stavební spoření - řízení úrokového rizika a likvidity u tarifu ALFA. - Drahokoupil, Matěj; Kielar, Petr, 1965-; Diviš, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku konstrukce tarifu ALFA od Modré pyramidy stavební spořitelny a.s. Primárně práce vysvětluje matematické základy potřebné ke konstrukci tarifu stavebního spoření. Ve druhé části jsou zhodnoceny parametrů tarifu ALFA a jejich vlivem na vývoj klientských vkladů a poskytnutých úvěrů. Ve třetí části se práce zabývá vývojem úrokového zisku a náklady v závislosti na vývoji tržních úrokových sazeb. Na závěr práce poskytuje nástin budoucího vývoje trhu při využívání tarifů s podobnou konstrukcí jakou je konstruován tarif ALFA.
Vedoucí práce: Petr Kielar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses