Návrh a implementace vícerozměrného systému řízení výkonnosti pro konkrétní podnik - Hrubá, Veronika; Menšík, Michal; Fibírová, Jana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce se zabývá návrhem vícerozměrného systému měření a řízení výkonnosti. Cílem práce je navrhnout vícerozměrný systém měření a řízení výkonnosti pro podnik zabývající se vývojem, výrobou a dodávkou vzduchových filtrů a filtračních zařízení. Navrhovaný systém měření výkonnosti vychází z koncepce Balanced Scorecard.První část práce obsahuje teoretické východisko pro návrh vícerozměrného systému měření a řízení výkonnosti, druhá část práce již obsahuje samotný návrh tohoto systému pro konkrétní podnik. Nejprve je podnik představen, v návaznosti je sestavena SWOT analýza podniku. Poté je vytvořena strategická mapa a navržen samotný systém měření a řízení výkonnosti ve čtyřech perspektivách Balanced Scorecard. Nakonec je ještě sestaven akční plán.
Vedoucí práce: Michal Menšík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses