Aktuální problémy managementu kvality vysokoškolského studia - Gryčová, Veronika; Přibil, Jiří, 1977-; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Kvalifikační práce se zabývá nejzásadnějšími problémy současného českého vysokoškolského vzdělávání. Práce popisuje faktory, které by tuto kvalitu mohly ovlivnit, například financování, vzdělávací politiku, celosvětové žebříčky, benchmarking a další. Analýza ve druhé části práce zkoumá výtky v zápisech z posledních třech letech fungování Akreditační komory České republiky. Nakonec se práce lehce dotýká hodnocení kvality z pohledu uplatnění absolventů českých vysokých škol.
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: vysokoškolské studium; kvalita vzdělávání; vysoké školy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; college study; quality of education; universities and colleges; master's theses