Efekt holandské nemoci v Austrálii - Dostál, Tomáš; Šíma, Ondřej; Čermáková, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce je zaměřena na komplexní popsaní problematiky tzv. holandské nemoci, pojmu, který se zabývá negativními důsledky přírodního bohatství na ekonomiku. Cílem práce je analyzování efektu holandské nemoci při posledním těžebním boomu v Austrálii.
Vedoucí práce: Ondřej Šíma
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses