Účetní zobrazení koní v České republice - Tichá, Veronika; Svoboda, Michal, 1983-; Dvořáková, Dana, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cílem této diplomové práce je analýza oceňování, účtování a vykazování koní dle českých a mezinárodních účetních předpisů a následný průzkum řešení dané problematiky v několika účetních jednotkách zabývajících se chovem koní. Dále je zde uveden stručný popis, jak koně ovlivňovali naši civilizaci od prvního kontaktu člověka s koněm, historie chovu koní v České republice a využití koní v současnosti.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses