Vývoj a testování skoringových modelů v bankovnictví - Shapchyts, Yury (2018)
Cílem této bakalářské práce je úplný popis procesu vývoje bankovních skóringových karet od fáze sběru a analýzy původních dat do tvorby finálního algoritmu a jeho další validace. Praktickým cílem je vytvoření vlastního skóringového modelu na základě údajů získaných ze soutěže "Give Me Some Credit" na internetovým portálu Kaggle a srovnání ukazatelů kvality vytvořeného modelu s podobnými ukazateli ostatních soutěžících.