Vývoj a testování skoringových modelů v bankovnictví - Shapchyts, Yury; Witzany, Jiří, 1966-; Staniek, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cílem této bakalářské práce je úplný popis procesu vývoje bankovních skóringových karet od fáze sběru a analýzy původních dat do tvorby finálního algoritmu a jeho další validace. Praktickým cílem je vytvoření vlastního skóringového modelu na základě údajů získaných ze soutěže "Give Me Some Credit" na internetovým portálu Kaggle a srovnání ukazatelů kvality vytvořeného modelu s podobnými ukazateli ostatních soutěžících.
Vedoucí práce: Jiří Witzany
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses