Podnikatelský plán. Start-up v oblasti umělé inteligence a zdraví. - Slavin, Vladimir; Kubálek, Tomáš, 1963-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu na založení startupu v oblasti umělé inteligence a zdraví. Cílem bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu podle určené metodiky a vyhodnocení možných rizik a příležitostí pro budoucí rozvoj podnikání.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses