Finanční analýza firmy MARLENKA International, s.r.o. - Kulkina, Valeriia (2018)
Tématem této bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví podniku Marlenka international, s.r.o za období 2013-2016 pomocí metod finanční analýzy. Práce je rozdělena do dvou částí. První je metodická část, ve které jsou popsány základní pojmy, nástroje a metody finanční analýzy. Ve druhé, analytické časti, je provedena finanční analýza vybraného podniku na základě ukazatelů a metod z teoretické části této práce.