Finanční analýza firmy MARLENKA International, s.r.o. - Kulkina, Valeriia; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tématem této bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví podniku Marlenka international, s.r.o za období 2013-2016 pomocí metod finanční analýzy. Práce je rozdělena do dvou částí. První je metodická část, ve které jsou popsány základní pojmy, nástroje a metody finanční analýzy. Ve druhé, analytické časti, je provedena finanční analýza vybraného podniku na základě ukazatelů a metod z teoretické části této práce.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses