Zdanění sportovců v ČR - Forbelská, Nicola (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou zdanění profesionálních sportovců na území České republiky. Teoretická část je založena na identifikaci samotného problému ve zdaňování sportovců na území České republiky na základě obecného popsání systému zdanění příjmů a odvodů na sociální pojistné a dále pak na judikatuře Nejvyššího správního soudu. Praktická část obsahuje analýzu zdaňování sportovců v praxi.