Zdanění sportovců v ČR - Forbelská, Nicola; Tepperová, Jana; Tecl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou zdanění profesionálních sportovců na území České republiky. Teoretická část je založena na identifikaci samotného problému ve zdaňování sportovců na území České republiky na základě obecného popsání systému zdanění příjmů a odvodů na sociální pojistné a dále pak na judikatuře Nejvyššího správního soudu. Praktická část obsahuje analýzu zdaňování sportovců v praxi.
Vedoucí práce: Jana Tepperová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses