Analýza verejných a súkromných výdajov na zdravotníctvo na Slovensku - Kovalkovič, Peter; Maaytová, Alena; Láchová, Lenka, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Hlavnou úlohou tejto bakalárskej práce je zistiť hlavné determinanty, ktoré prospeli ku zvyšovaniu verejných a súkromných výdajov na zdravotníctvo na Slovensku v rokoch 2004 až 2015. Ich jednotlivé podskupiny sú analyzované zvlášť a pomáhajú vysvetliť rast celkových výdajov.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses