Motivace zaměstnanců ve vybrané společnosti - Málková, Barbora; Šindelář, Michal; Müllerová, Libuše, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cílem této bakalářské práce, která se zabývá motivací zaměstnanců, konkrétně z pohledu zaměstnaneckých benefitů, je ukázat daňové a účetní dopady z pohledu zaměstnance i zaměstnavatele. Práce nejdříve obecně popisuje benefity a následovně ukazuje jejich využití na konkrétní společnosti, ze kterého vyplývá, že jejich nabídka je velmi různorodá a až na výjimky zaměřená na výhody, které jsou pro firmu daňově uznatelné. Charakteristika jednotlivých benefitů je doplněna o účetní operace vysvětlující účtování zaměstnaneckých výhod ve firmě, která účtuje podle rozvrhu určeného finančním institucím a bankám.
Vedoucí práce: Michal Šindelář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses