Finanční analýza a finanční plán společnosti Farmet, a. s. - Faloutová, Šárka (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá provedením externí finanční analýzy pro společnost Farmet, a. s., v rozmezí let 2012 až 2016, a to včetně nástinu budoucího vývoje v podobě finančního plánu za rok 2017.Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. Metodická část definuje postupy, které jsou následně použity v praktické části pro zhodnocení finanční situace vybrané společnosti, spolu s porovnáním vybraných hodnot s konkurencí. Souhrnný pohled zajišťují bankrotní a bonitní modely, které spolu s provedenou horizontální a vertikální analýzou včetně poměrových ukazatelů poskytují základnu informací pro finanční plán. Závěr práce představuje celkové shrnutí provedené finanční analýzy.