Finanční analýza a finanční plán společnosti Farmet, a. s. - Faloutová, Šárka; Dufková, Eva; Daněk, Stefan Svatopluk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá provedením externí finanční analýzy pro společnost Farmet, a. s., v rozmezí let 2012 až 2016, a to včetně nástinu budoucího vývoje v podobě finančního plánu za rok 2017.Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. Metodická část definuje postupy, které jsou následně použity v praktické části pro zhodnocení finanční situace vybrané společnosti, spolu s porovnáním vybraných hodnot s konkurencí. Souhrnný pohled zajišťují bankrotní a bonitní modely, které spolu s provedenou horizontální a vertikální analýzou včetně poměrových ukazatelů poskytují základnu informací pro finanční plán. Závěr práce představuje celkové shrnutí provedené finanční analýzy.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses