Finanční analýza Feri, s. r. o. - Ďoubalíková, Anna; Dufková, Eva; Menzl, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato bakalářská práce si klade za cíl zpracovat kvalitní finanční analýzu společnosti Feri, s. r. o. za roky 2012-2016 a na jejím základě posoudit finanční zdraví této společnosti. Práce je vnitřně strukturována do dvou částí, a to do části metodické a praktické. V metodické části jsou uvedeny a popsány metody a postupy, které jsou následně aplikovány v části praktické. K vypracování finanční analýzy jsou použity metody jako horizontální a vertikální analýza rozvahy a výkazu zisku a ztráty, poměrové ukazatele a následně bonitní a bankrotní modely k závěrečnému posouzení finančního zdraví. Veškeré finanční informace o analyzované společnosti jsou čerpány z jejích veřejně dostupných finančních výkazů. V rámci práce jsou také uvedeny základní informace o Feri, s. r. o. a popis činnosti její činnosti.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses