Analýza veřejných zakázek ve vybraném městě - Rolínek, Tadeáš (2018)
Předmětem bakalářské práce je analýza veřejných zakázek ve městě Tábor. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, druhy zadávacích řízení a legislativní úprava veřejných zakázek. První kapitola je doplněna o zjištěná data za Českou republiku. Následuje seznámení s městem Tábor a jeho rozpočtem. Třetí kapitola je věnována analýze veřejných zakázek města Tábor a následně jsou výsledky porovnány s daty týkajících se veřejných zakázek České republiky.