Analýza veřejných zakázek ve vybraném městě - Rolínek, Tadeáš; Maaytová, Alena; Gajdošová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Předmětem bakalářské práce je analýza veřejných zakázek ve městě Tábor. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, druhy zadávacích řízení a legislativní úprava veřejných zakázek. První kapitola je doplněna o zjištěná data za Českou republiku. Následuje seznámení s městem Tábor a jeho rozpočtem. Třetí kapitola je věnována analýze veřejných zakázek města Tábor a následně jsou výsledky porovnány s daty týkajících se veřejných zakázek České republiky.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses