Hospodaření České televize ve vybraných letech - Pacoň, David; Maaytová, Alena; Gajdošová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce se zabývá hospodařením České televize ve vybraných letech. Práce je členěna do tří kapitol. První kapitola se věnuje teoretickým argumentů ve prospěch veřejných statků a rozdílům soukromých a veřejných statků. Ve druhé kapitole jsou charakterizovány a porovnány vybrané systémy financování veřejnoprávních médií a také konkrétní vybrané země a jejich systémy financování veřejnoprávních médií. Třetí kapitola se zabývá hospodařením České televize ve vybraných letech a příčinami, které nejvíce ovlivnily výnosy a náklady ve vybraných letech.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses