Zdieľaná ekonomika v doprave ako konkurencia taxislužieb na území Slovenskej republiky - Kužel, Peter (2018)
Diplomová práca je zameraná na veľmi aktuálnu tému súčasnosti, ktorou je: „ Zdieľaná ekonomika v doprave ako konkurencia taxislužieb na území Slovenskej republiky.“ V práci je rozobraná najprv legislatíva k prevádzke týchto služieb, následne sú spomenutí hlavní poskytovatelia týchto služieb v Košiciach. V ďalšej časti sú uskutočnené rozhovory s ľuďmi z praxe a taktiež aj vyhodnotený dotazník k danej téme.