Zdieľaná ekonomika v doprave ako konkurencia taxislužieb na území Slovenskej republiky - Kužel, Peter; Zelený, Lubomír; Fedák, Róbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práca je zameraná na veľmi aktuálnu tému súčasnosti, ktorou je: „ Zdieľaná ekonomika v doprave ako konkurencia taxislužieb na území Slovenskej republiky.“ V práci je rozobraná najprv legislatíva k prevádzke týchto služieb, následne sú spomenutí hlavní poskytovatelia týchto služieb v Košiciach. V ďalšej časti sú uskutočnené rozhovory s ľuďmi z praxe a taktiež aj vyhodnotený dotazník k danej téme.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses