Nástroje pro zvýšení konkurenceschopnosti podniku - Moulis, Ondřej (2018)
V teoretické části práce se věnuji definování konkurenceschopnosti a popisu nástrojů zvyšující konkurenceschopnost podniku. Cílem praktické části práce je výběr a aplikace vhodné kombinace finančního a nefinančního modelu pro analýzu konkurenceschopnosti firmy Quikset s.r.o. Na analýzu navazuje návrh nových strategických opatření majících za cíl zvýšení konkurenceschopnosti této firmy. V rámci této práce se budu věnovat klíčovým činnostem podniku Quikset, kterými jsou B2B obchody, účast v maloobchodní síti v ČR i zahraničí a posouzení rizik u stávajících dodavatelů.