Nástroje pro zvýšení konkurenceschopnosti podniku - Moulis, Ondřej; Šíšová, Veronika; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
V teoretické části práce se věnuji definování konkurenceschopnosti a popisu nástrojů zvyšující konkurenceschopnost podniku. Cílem praktické části práce je výběr a aplikace vhodné kombinace finančního a nefinančního modelu pro analýzu konkurenceschopnosti firmy Quikset s.r.o. Na analýzu navazuje návrh nových strategických opatření majících za cíl zvýšení konkurenceschopnosti této firmy. V rámci této práce se budu věnovat klíčovým činnostem podniku Quikset, kterými jsou B2B obchody, účast v maloobchodní síti v ČR i zahraničí a posouzení rizik u stávajících dodavatelů.
Vedoucí práce: Veronika Lochmanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: konkurenceschopnost; podniky; strategický management; elektronický obchod; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; competitiveness; business enterprises; strategic planning; electronic commerce; bachelor's theses