Trendy v marketingových komunikacích na sociálních sítích na příkladu konkrétní firmy - Zíka, Tomáš; Postler, Milan, 1960-; Sadílek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá využitím marketingové komunikace v prostoru sociálních sítí a trendy, které se na tomto poli objevují. Uvádí zde možnosti jejich využití i s příklady. Část práce se věnuje komunikaci na sociálních sítích firmy Dove Men+Care z oboru pánské kosmetiky. Součástí práce je i SWOT analýza této firmy. Pro větší pochopení trhu s pánskou kosmetikou bylo využito vlastního výzkumu formou dotazníku. S využitím jeho výsledků a vlastních znalostí komunikace značky v minulosti, jsou v závěru představeny návrhy a doporučení komunikace na sociálních sítích do budoucna.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses