Public Private Partnership v EU : porovnání ČR a Velké Británie - Pikl, Tomáš; Němcová, Ingeborg, 1957-; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá problematikou PPP projektů jako alternativního nástroje spolufinancování a jejím hlavním cílem je porovnání prostředí nutného k úspěšné realizace PPP projektů v České republice a ve Velké Británii za účelem zjištění, co je klíčem k úspěchu a co by měla Česká republika změnit či převzít, aby vytvořila podobně úspěšné prostředí. Teoretická část se věnuje podstatě veřejného sektoru a principům fungování partnerství soukromého a veřejného sektoru a praktická část pak pomocí syntetické analýzy komparuje prostředí obou zemí z hlediska určených podmínek. Závěr je pak doporučením, jakým směrem by se měla Česká republika ubírat dále.
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses