Aktuáne trendy propagácie na internete - Janáková, Katarína (2018)
Diplomová práca sa zaoberá modernými trendmi propagácie na internete a preto cieľom práce je návrh novej online marketingovej stratégie pre Hotel UNIC Prague. V stratégii sú využité nástroje ako napríklad SEO kampane, PPC reklamy, E-mail marketing a ďalšie ktoré sú bližšie predstavené v teoretickej časti práce. Praktická časť práce obsahuje situačnú analýzu ktorá podrobne rozoberá vnútorné a vonkajšie prostredie firmy a tvorí základ pre zostavenie online marketingovej stratégie. Tá je navrhnutá na základe moderného byznys modelu See – Think – Do – Care ktorý ukazuje komplexnú stratégiu vhodnú práve pre digitálny marketing.