Problematika světových výstav v rámci marketingových komunikací - Henzl, Jindřich (2018)
Tématem mé diplomové práce je „Problematika světových výstav v rámci marketingových komunikací.“ Cílem této práce je analýza české účasti a marketingové komunikace na všeobecných světových výstavách EXPO s primárním zaměřením na analýzu české účasti a marketingové komunikace na Všeobecné světové výstavě EXPO 2015 v Miláně, a to na základě výsledků k tomu vytvořeného dotazníkového šetření. Na základě analýzy a výstupů dotazníkového šetření se pokusím navrhnout zlepšení do budoucna. V teoretické části se věnuji marketingovému mixu a marketingové komunikaci, event marketingu a marketingové analýze. V praktické části se věnuji tématu světové výstavy a výstavy EXPO 2015 v Miláně, analýze české a československé účasti na všeobecných světových výstavách EXPO, analýze české účasti a marketingové komunikace na Všeobecné světové výstavě EXPO 2015 v Miláně a vnímání české účasti na EXPO 2015.