Podnikatelský plán na založení účetní a daňové společnosti - Babická, Marcela (2018)
Tato práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu na založení podniku poskytujícího účetní a daňového poradenství. Cílem tohoto podniku je vést účetnictví nebo daňovou evidenci malým subjektům. V teoretické části práce je popsaná použitá metodika a struktura podnikatelského plánu a také postup při založení společnosti s ručením omezeným. Praktická část je zaměřena na tvorbu podnikatelského záměru, který obsahuje návrhy marketingového a finančního plánu. Cílem praktické části je zjistit, zda může být tento podnikatelský záměr úspěšný.