Podnikatelský plán na založení účetní a daňové společnosti - Babická, Marcela; Filipová, Vladimíra; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu na založení podniku poskytujícího účetní a daňového poradenství. Cílem tohoto podniku je vést účetnictví nebo daňovou evidenci malým subjektům. V teoretické části práce je popsaná použitá metodika a struktura podnikatelského plánu a také postup při založení společnosti s ručením omezeným. Praktická část je zaměřena na tvorbu podnikatelského záměru, který obsahuje návrhy marketingového a finančního plánu. Cílem praktické části je zjistit, zda může být tento podnikatelský záměr úspěšný.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses