Stratégia expanzie vybranej firmy - Pramuková, Katarína; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Témou tejto diplomovej práce je teoretická i praktická podoba návrhu stratégie expanzie vybranej firmy na zahraničný trh, konkrétne online internetového supermarketu s názvom Rohlík.cz na slovenský trh. Nosným záujmom predkladanej práce budú teoretické i praktické aspekty expanzie firmy do zahraničia, ktoré predstavujú akýsi návod ako má firma podľa jednotlivých návrhov a stratégií postupovať pri expanzii do zahraničia. Práca sa zameriava hlavne na praktickú problematiku úspechu takejto expanzie, no neopomína ani jej teoretickú podobu, ktorá jej predchádza a ponúka tak ideálny exkurz naprieč teóriou expanzie firmy z hľadiska marketingu i managementu, ktoré sú základom expanzie a vedú k úspechu firmy na zahraničnom trhu.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses