Faktory ovlivňující rozhodovací proces zákazníků : nákupy na internetu ve vybraných zemích - Tyshchenko, Yuliia; Hajdíková, Taťána; Gunina, Daria; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Moje bakalářská práce se zabývá zkoumáním rozhodovacího procesu zákazníků při nákupu vybraného zboží na internetu. Výzkum se zaměřuje na zjištění faktorů ovlivňujících chování zákazníků online obchodů a také zkoumaní podílů online nákupu z celkového množství objednávek určitých kategorií zboží na Ukrajině a v České republice. V teoretické části budou popsány faktory ovlivňující chování zákazníků, rozhodovací proces a online nakupovaní. Cílem práce je porovnat psychologické, společenské a osobní faktory, které ovlivňuji vybranou skupinu zákazníků při nákupu zboží na internetu. K naplnění cíle bude zvolen kvantitativní výzkum, pro který je vybrána metoda sběru dat způsobem elektronického dotazování. Výstupem bakalářské práce bude zjištění rozdílu mezi vymezenými zemi.
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: spotřebitelské chování; elektronický obchod; marketingový výzkum; Česko; Ukrajina; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; consumer behavior; electronic commerce; marketing research; Czechia; Ukraine; bachelor's theses